PSD Brașov a anunțat echipa pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Senator Marius Dunca, președintele PSD Brașov: „Experiență și competență! Acestea sunt criteriile de selecție ale candidaților PSD Brașov”

Organizația Județeană a PSD Brașov a prezentat lista de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 1 Decembrie 2024.

La Camera Deputaților, PSD Brașov a desemnat-o cap de listă pe Ariana Bucur, actualul subprefect al județului. Pe următoarele poziții se află Augustin Hagiu, recunoscut pentru experiența sa în domeniul transporturilor și infrastructurii, Mija Lucian, administrator public al municipiului Făgăraș, Marian Rasaliu, actual deputat, Alexandra Crivineanu, jurist, Sorin Bâscă, economist, Alexandra Chivu, subsecretar de stat și vicepreședinte ADR, Mihai Costel, jurist, doctor în drept, și Vlad Popa, economist.

La Senat, PSD Brașov i-a desemnat candidați pe Marius-Alexandru Dunca, președintele organizației județene, pe Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale, Răzvan Popa, fost europarlamentar și fost viceprimar al municipiului Brașov, Ioana-Adriana Henegar, avocat și consilier județean, și pe Gabriela Găitan, economist.

„PSD Brașov intră în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Prin anunțarea oficială a candidaturilor deschidem un nou ciclu electoral care trebuie să aducă și mai multă plusvaloare pentru Brașov și pentru brașoveni. Plecăm la drum cu încrederea celor care ne-au votat la alegerile din luna iunie și cu susținerea colegilor noștri din Organizația Municipală și din celelalte organizații din județ. Avem o listă de candidați în care competența și experiența au fost criterii de selecție”, a declarat președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Ariana Bucur: „Sunt determinată să duc în Parlamentul României, răbdarea mea, experiența mea, perseverența, consecvența”

Aflată pe prima poziție pe lista de candidați pentru Camera Deputaților, Ariana Bucur, a declarat că „sunt determinată să duc în Parlamentul României experiența mea, răbdarea, consecvența, pentru o educație care ne privește pe toți, care va determina viitorul nostru. Sunt pregătită cu arme și bagaje pentru această campanie, în care PSD să câștige”.

La rândul său, președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a spus că „sunt mândru că doamna Ariana Bucur deschide lista la Camera Deputaților și vreau să fie un semnal că Brașovul trebuie să investească serios în educație, în dotări școlare și în siguranța copiilor noștri la școală, dar și în afara ei”.

Augustin Hagiu: „PSD este singurul partid care a înțeles ce înseamnă atragerea de specialiști

O noutate pe lista social-democraților brașoveni este prezența lui Augustin Florin Hagiu, fostul președinte al Federației Operatorilor Români de Transport (FORT). Hagiu este brașovean, a copilărit într-o casă de pe strada Lungă din Brașov, locuiește în Fundata și este unul dintre cei mai buni experți în domeniul transporturilor și infrastructurii din România.

Acum, Hagiu este candidatul aflat pe locul al doilea pe lista de candidați ai PSD Brașov pentru Camera Deputaților.

„Mi-am dorit o listă de candidați cu o energie nouă, cu forțe proaspete, care să își pună amprenta asupra unor domenii de activitate cheie pentru județul nostru. Județul Brașov are nevoie de reprezentare în domenii cheie, precum infrastructura, transportul, industria și turismul, motoare economice esențiale pentru viitorul nostru economic. Augustin Hagiu este unul dintre cei mai buni specialiști pe care România îi are în ceea ce privește strategiile de dezvoltare pe zona de transporturi și infrastructură, iar contribuția lui pentru Brașov va fi semnificativă”, a motivat Dunca prezența lui pe lista de candidați.

Pentru Hagiu, o prioritate a mandatului de deputat va și fi îmbunătățirea cadrului legal ce reglementează transportul public de călători pe cale rutieră.

„PSD este singurul partid care a înțeles ce înseamnă atragerea de specialiști pentru o evoluție pozitivă a societății și a economiei în ansamblu”, a declarat Hagiu.

Pe listele PSD Brașov pentru alegerile parlamentare se mai regăsesc Lucian Pătrașcu, Răzvan Popa și Marian Rasaliu, unii dintre cei mai experimentați lideri ai social-democraților brașoveni.

„Candidăm în echipă, suntem uniți și hotărâți să obținem un scor electoral mare la parlamentare și la prezidențiale. Avem de partea noastră experiența lui Marian Rasaliu, a lui Răzvan Popa și ne bazăm pe energia lui Lucian Pătrașcu pentru a duce o campanie de succes la nivelul organizației municipale. Fiecare candidat are puncte tari, toți sunt oameni recunoscuți în comunitățile lor și au dorința de a face performanță”, a încheiat Marius Dunca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.