Chiar dacă a fost promis de primarul Allen Coliban, ajutorul financiar pentru locatarii de pe strada Carierei nu se regăsește pe ordinea de zi a plenului Consiliului Local Brașov

Primăria Brașov anunța vineri că în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență, al cărui președinte este primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost luată decizia acordării unul ajutor financiar pentru 12 familii afectate de incendiul de pe strada Carierei din Brașov. Tot atunci, reprezentanții Primăriei Brașov au menționat că „în prima ședință de Consiliu Local se va prezenta un proiect de acordare a unui sprijin financiar în valoare de 60.000 de lei (5.000 de lei/familie) pentru decontarea cheltuielilor de reparații”.

Prima ședință a Consiliului Local este în 18 octombrie, numai că pe ordinea de zi publicată pe site-ul Primăriei Brașov nu se regăsește proiectul respectiv.

Lucrurile se pot schimba, pentru că un astfel de proiect se poate regăsi pe ordinea de zi suplimentară, pe motiv că documentația a fost elaborată „pe ultima sută de metri”. În această situație este posibil ca aleșii locali să reclame faptul că nu au avut timp să studieze documentația aferentă hotărârii de Consiliu Local și să respingă proiectul.

Pe de altă parte, potrivit unor surse din Consiliul Local Brașov este posibil ca situația unor locatari din imobilul respectiv să nu fie foarte clară, ceea ce ar face imposibilă acordarea ajutorului financiar de la bugetul local.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.