Seful CJAS, „pe făraş”?

Preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Braşov, Călin Răuţia, este, se pare pe făraş. Preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, a declarat că va cere demiterea lui Răuţia, avînd, pentru acest demers, şi sprijinul PSD.  „Voi cere înlocuirea acestui Răuţia de la CJAS, pentru că este nociv acolo. Este abuziv, nu răspunde la telefon, iar ceea ce face la Casa de Asigurări este aleatoriu, respecînd doar interesele personale”, a declarat Căncescu.
Declaraţiile preşedintelui Consiliului Judeţean vin după ce CJAS a refuzat în mod repetat să majoreze contractele cadru, deşi există o ordonanţă de urgenţă care permite creşterea cu 25% a sumelor alocate de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru spitale.

Preşedintele Consiliului Judeţean şi vicepreşedintele Mihai Pascu susţin, de asemenea, că CJAS Braşov face preferenţial decontările, câştig de cauză având spitalele din sistemul privat. „Este evident că se lucrează pe ciubuc la CJAS. trebuie să luăm măsuri”, a declarat preşedintele CJ, Aristotel Căncescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.