Cupa „Tată&Fiu” la pescuit, în complexul de la Vadu Roşu

D70_6304.JPGslider2

Sîmbătă, 22 iunie, are loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-vadul Roşi cea de a şaptea ediţie a concursului de pescuit pentru copii şi părinţi „Cupa Tată & Fiu”. 


„Cupa Tată & Fiu” este dedicată părinţilor şi copiilor de toate vârstele, fiind generic denumită aşa, întrucât participanţii pot fi şi tată-fiică, mamă-fiu, sau mamă-fiică, în funcţie de pasiunea pentru pescuit a membrilor familiei. „Cupa Tată & Fiu” este unul dintre concursurile cu tradiţie ale bălţii nr.4 a complexului piscicol Doripesco, fiind dedicat familiilor şi urmărindu-se apropierea dintre părinţi şi copii. Este foarte important ca aceştia să petreacă o zi frumoasă împreună, în natură, dar mai ales să-şi găsească echilibrul părinte-copil, pentru a forma o echipă (ajutându-se reciproc şi intrând împreună în competiţie, încurajându-se şi bucurându-se pentru fiecare peşte prins). Pe de altă parte, promovăm sistemul catch and release şi dorim să-i educăm atât pe părinţi, dar mai ales pe copii în spiritul concursurilor sportive de pescuit”, a declarat Alina Nistorescu, director de marketing la Doripesco.

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). În anul 2012, pe balta numărul 4 de la Vadu Roşu s-a înregistrat un nou record naţional şi mondial, de 24.744,80 kg peşte prinse de 24 de echipe, în 96 de ore. Locul I a capturat 2.011,40 kg/96 de ore.D70_6172.JPGslider1

Calendarul competiţional Doripesco din 2013 cuprinde peste 25 de evenimente competiţionale de pescuit.

D70_6125.JPG_mic

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.