Nocturna din valiză la Centrul pentru voluntariat. Incubator107 Braşov se pregăteşte de vacanţă!

cover nocturna din valiza
Incubator107 Braşov îşi face valiza pentru vacanţă!  Sâmbăta aceasta, prietenii incubator107 Braşov îşi fac bagajul cu amintiri, poze şi gânduri din călătorii şi vacanţe, iar începând cu ora 17:00 încep să le împărtăşească cu ceilalţi la Nocturna din Valiză. Acest eveniment va avea loc la Centrul de Voluntariat Braşov  (str. Suişul Castelului, nr. 1-3).

De data aceasta, atelierele din cadrul Nocturnei din Valiză, ne duc cu gândul către vacanţă, soare şi libertate: Atelier de Arta bio tatuajului (cu henna) cu Vimala, Atelier de coroniţe înmiresmate cu Adela Curcan, Atelier din cărţi poştale şi colaje extraordinare cu Papergirl Braşov şi SkirtBike Braşov şi Atelier de „LEGO – build it your way”. Pe lângă acestea, vor fi o serie de momente cu poveşti din călătorii din zone mai puţin cunoscute, dar şi sfaturi pentru drumeţii ieftine şi inedite, sailing, toate acestea cu: Mircea Samoilă, Ioan Mureşan, Bogdan Dăscălescu şi Marian Tiță.

Şi la această Nocturnă, vor fi o serie de pauze de joacă, precum Colţul de Board games de vacanţă, Networking călător, Momentul de slack line, dar şi timp de învăţare şi descoperire a frumuseţii Braşovului, pe timp de noapte, cu Eugen Moga. Momentele muzicale sunt asigurate de DJ Wizz și de Dana Şerban, o tânără talentată, care va cânta muzică franțuzească, dar şi de chitarişti – prieteni ai incubator107 Braşov.

Participanţii sunt aşteptaţi  la eveniment cu valiza de amintiri, poze şi poveşti din călătorii, dar şi cu merinde pentru picnicul incubatoricesc (poate chiar bunătăţi specifice  unei anumite ţări vizitate) şi cei 10 RON – biletul de validare al călătoriei Nocturna din Valiză!

Programul noscturnei

Nocturna din valiza program

Cu această ocazie <<incubatoriştii>> îşi pregătesc şi valiza pentru călătoria spre Vama Veche.  ”Acest lucru este posibil numai cu ajutorul tău! Intră pe platforma www.potsieu.ro, află cum poți susţine incubator107 să ajungă la mare şi ce îţi vom oferi, în urma donaţiei făcute!”, transmit incubatoriştii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.