„Al nouălea cer”, expoziţie-spectacol la Muzeul Civilizaţiei Urbane

invitatie-verificata

Muzeul Civilizaţiei Urbane a Braşovului, din Piaţa Sfatului nr. 15, deschide miercuri 3 iulie 2013,la ora 17.00, expoziţia – spectacol a Claudiei Laura Zigman intitulată „Al nouălea cer”.

„Expoziţia spectacol <<se derulează>> ca o poveste fără început şi fără sfârşit, fiecare lucrare fiind un <<cadru>> în care se regăsesc simboluri şi semnificaţii. O  poveste care încă se scrie. <<Aşez>> scena pentru dumneavoastră. Să ne bucurăm împreună căci fiecare dintre noi este aşa cum spunea Blaga <<contimporan cu fluturii, cu Dumnezeu>>”…, spune Claudia- Laura Zigman.

Începând  cu  anul  1995  când a vernisat prima expoziţie Claudia Laura Zigman  s-a  remarcat  ca  un artist  cu o ascendenţă interesantă, evoluţia evidenţiindu-se prin tematica personală abordată, tehnica de lucru proprie, dar şi dorinţa de a face cunoscută publicului expresia sa artistică, deosebita sensibilitate, stăpânirea mijloacelor de expresie, intima cunoaştere a capacităţii de combinare a elementelor coloristice.

În operele sale se resimte căutarea permanentă specifică artistului creator ce tinde spre armonie.

Artista a obţinut Premiul I în anul 2010, cu lucrarea “Căluţul de tinichea” la Expoziţia de artă braşoveană contemporană.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.