Postăvarului, o stradă verde

verde postavarului

La începutul acestei luni, pe Strada Postăvarului au „răsărit” primii copăcei. Acum, pe marginea străzii, lângă case sunt peste 40 de ghivece cu arbuşi. Decorarea va continua și după 10 august, când vor fi aduse grădini mobile și flori, astfel încât această arteră să fie una… verde.

mica postavarului
Decorarea arterei face parte din proiectul „Strada cea mai verde” derulat de Primăria Braşov și Depoul de Artă Urbană, cu ajutorul MOL România și reprezintă, spun organizatorii, un „epilog” al Festivalului Fatzada Street Fest, ce se va desfășura în perioada 16-18 august, pe Strada Postăvarului, a cărui tema va fi „semne verzi”.
Pe lângă arbuști, după 10 august vor fi aduse și aproximativ 10 grădini mobile și flori în ghivece realizate din butoaie, ce vor fi personalizate în timpul festivalului. Organizatorii și-au mai propus ca aici să fie amenajate și jardiniere cu flori, acestea urmând a fi confecționate tot din materiale reciclabile, respectiv din scândurile lădițelor folosite pentru transportul fructelor și legumelor. Pe stradă vor exista și câteva băncuțe confecționate tot din materiale reciclabile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.