Peste 600 de braşoveni au semnat pentru a „bicicli” omeneşte

IMG_6113

Centrul de Voluntariat Braşov a strâns ieri semnături pentru crearea unei infrastructuri pentru biciclete în Braşov. Rezultatele, susţin organizatorii, au fost peste aşteptări. „Peste 600 de braşoveni au semnat petiţia. Campania a for demarată în primăvară, iar până astăzi s-au strâns aproximativ 800 de semnături. Apreciem existenţa pistelor pentru biciclete create până în prezent, însă acestea trebuie să aibă o anumită continuitate, să fie conectate adecvat între ele şi, mai ales, să fie realizate corespunzător”, a declarat coordonatorul Centrului de Voluntariat Braşov, Laura Istrate.

IMG_6110
Acţiunea de ieri a făcut parte din evenimentul „Ziua biciclistului braşovean”, ce s-a desfăşurat pe pista din faţa Primăriei Braşov. Bicicliştii, şi nu numai ei, au putut participa la ateliere creative (decorat biciclete şi confecţionat diverse accesorii), la cursuri de „biciclit” (iniţiere mers pe bicicletă) sau au putut vedea expoziţia de fotografie „Istoria bicicletei”.
Evenimentul de sâmbătă face parte din campania „Bicicleşte Omeneşte”, iniţiată de Centrul de Voluntariat Braşov (proiect al Asociaţiei pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului „Feed-Back” Braşov) în cadrul proiectului R.E.D., finanţat de Uniunea Europeană, prin Programul Tineret în Acţiune.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.