Poiana Brașov: Sejur de iarnă în perioada Crăciunului, la tarife ce pornesc de la 359 euro/persoană

imageResize

Turiștii care aleg să petreacă un sejur de șapte zile în Poiana Brașov, în perioada Crăciunului, trebuie să scoată din buzunar minimum 359 de euro de persoană, conform ofertei unuia dintre operatorii de profil din zonă.

Astfel, un pachet de servicii pentru petrecerea Crăciunului, în perioada 20-25 decembrie, la Hotel Alpin de patru stele din Poiana Brașov costă între 359 euro și 419 euro/persoană, în funcție de cameră.

Conform unui comunicat de presă al administrației hotelului, dacă suma se achită integral până la data de 15 octombrie, turiștii beneficiază de o reducere de 10%.

Pachetul de servicii include cazare cu mic dejun, iar în zilele de 20, 21, 22 și 23 decembrie cină-bufet. De asemenea, în seara zilei de 24 decembrie, ora 19,00, va fi organizată o petrecere cu Moș Crăciun, ocazie cu care vor fi acordate cadouri Alpin pentru toți copiii. Evenimentul va fi urmat de cina tradițională din Ajunul Crăciunului și de un program de colinde.

În pachetul de servicii sunt incluse servicii gratuite de piscină — saună — fitness — Gym — WiFi — ConciergeCustomer Service 24 de ore, iar pentru copii, în fiecare seară, se organizează petrecere tematică cu trupa Oaki.

Pe de altă parte, un pachet de servicii la același hotel, pentru petrecerea Revelionului 2014, în perioada 27 decembrie,-,2 ianuarie 2014, costă între 839 de euro/persoană/cameră dublă și 999 euro/persoană/apartament de patru persoane.

sursa: Agerpres

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.