Brașovul va găzdui Jocurile Olimpice ale Companiilor

din poiana

Corporatiști din Brașov, Sibiu, Cluj sau București, dar și din Austria și Marea Britanie, vor participa, în perioada 7-9 februarie 2014, în Brașov, Poiana Brașov și Râșnov, la de-a doua ediție a Winter Corporate Games, festivalul sporturilor de iarnă pentru firme și corporații. Competiția reprezintă o copie fidelă a jocurilor olimpice. La „Jocurile Olimpice ale Companiilor”, atleții punctează atât pentru medalii, cât și pentru clasamentul organizației din care fac parte. Clasamentul corporațiilor este calculat pe baza primilor opt clasați în fiecare întrecere. La sporturile pe echipe, acest punctaj se multiplică cu numărul de participanți.Probele se vor desfășura pe categorii de vârstă.

Probe :

Biliard : simplu, dublu, open. Se desfășoară la la Club Arta. Competiția este în sistem de grupe urmată de un sistem eliminator. Fiecare participant are programate minim trei meciuri cu cel puțin două jocuri  în fiecare meci, câștigător fiind declarat primul care ajunge la doi.

Bowling : simplu, dublu. Se desfășoară la Tequila Bowling. Fiecare participant, indiferent de categorie, va juca trei jocuri, o singură dată, pe o singură pistă. Femeile beneficiază de un handicap de opt popice pentru fiecare joc.

Schi slalom, Schi Super G  : echipe de câte doi, masculin, feminin, open, 40+. Probele se vor desfășura pe Pârtia Telescaun Lupului. Se vor parcurge trei manșe și se vor lua în calcul cei mai buni doi timpi.

Snowboard Slalom, Snowboard Super G : echipe de câte doi, masculin, feminin, open, 40+. Se desfășoară pe Pârtia Telescaun Lupului. Se vor parcurge trei manșe și se vor lua în calcul cei mai buni doi timpi.

Volei pe zăpadă : mixt, open. Proba se desfășuară înPoiana Brașov. O echipă mixtă (patru membri) nu poate avea nu poate avea simultan mai mult de doi jucători de același sex pe teren. Competiția este în sistem de grupe urmată de un turneu eliminator. În caz de egalitate la sfârșitul timpului de joc, se vor juca maxim cinci faze de joc pentru cinci puncte.

Tir : mixt, open. Proba se desfășoară pe poligonul de Biatlon de la Râșnov. Fiecare participant are la dispoziție 10 gloanțe pentru reglarea tirului și 20 de gloanțe pentru competiție. Tragerile se fac în serii de câte cinci focuri. Competiția este în sistem de grupe urmată de de finală.

Tenis de masă : simplu, dublu, masculin, feminin. Proba se desfășoară la Sala de sport a Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă”. Participanții au programate minim trei meciuri. Competiția este în sistem de grupă urmată de un turneu eliminator. Dacă nu este specificat altfel, fiecare meci este este câștigat din cel mai bun din cinci seturi până la 11.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.