Spectacol pentru trubadurul de pe Republicii

show

Asociaţia Culturală „Museion” Braşov împreună cu Alianţa Franceză Braşov organizează sâmbătă, 21 iunie 2014, începând cu orele 20.00, la Aula Universităţii „Spiru Haret” (str. Turnului nr. 7) spectacolul THE SHOW MUST GO ON.

Artişti braşoveni se vor reuni pentru a oferi momente de muzică diversă, de la cea uşoară, pop, rapp şi până la populară, poezie, dans, dar şi proiecţii multimedia. George Grădinaru, Mircea Mickael Vanca, Ionica Erimia, Silvian Duică, Alma Teodora, grupul folk Om Bun, Bardocz Peter, Florentina Danu, C-Threex, Claudiu Palalae, Iulia Caraiman, Cezara Creţu, Andreea Jitea şi Marian Duicu sunt cei ce vor încânta publicul, într-o sărbătoare a artelor căci pe 21 iunie se celebrează, în întreaga lume, FÊTE de la MUSIQUE!

Intrarea la evenimentul de sâmbătă se va face pe baza cumpărării unui CD, în valoare de 20 de lei, cu muzica lui Humberto Segundo Aguilar Alvarado, „trubadurul de pe Republicii”, cel care, în 2012, a suferit un accident vascular în urma căruia a rămas paralizat pe partea dreaptă a corpului.

CD-urile artistului chilian pot fi achiziţionate şi on-line la adresa: https://biz.shopmania.ro/prod_list?sk=129512019

 

Informaţii: www.museion.ro sau 0724990753

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.