Picnic ṣi cinema sub clar de lună, pe Aleea de sub Tâmpa

Oscars Night

Pe 8 și 9 august, Caravana Filmelor NexT se opreşte pe Aleea de Sub Tâmpa, pentru două seri de picnic și cinema sub clar de lună, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Braṣov și Asociaṭia Culturală KunSTadt. Spectatorii vor putea viziona în aer liber o parte dintre cele mai bune scurtmetraje văzute de-a lungul timpului în sălile de cinema în cadrul Festivalului de Film NexT, producții naționale și internaționale, reunite în două programe speciale.

Prima seară este dedicate comediei. Vor fi proiectate 10 scurtmetraje, despre ghinioane, drame sentimentale şi multe întâmplări neaşteptate povestite cu haz de necaz şi un strop de umor negru, într-un program  care reuneşte o varietate de tipuri, forme şi tradiţii de comic.  Sâmbătă, de la aceeași oră, cinefilii pot vedea cinci poveşti îndrăzneţe în cele cinci scurtmetraje de ficţiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2014.

Locul ales pentru proiecții este zona cuprinsă între Centrul Agrement și Bastionul Tesătorilor, iar pentru a se simți cât mai confortabil, cei care vor să participe pot veni cu paturile și chiar cu o gustare. Intrarea este liberă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.