GALERIE FOTO. Câteva zeci de voluntari, cinci cauze rezolvate

desc

Vineri noaptea, șase echipe de voluntari specialiști în marketing, comunicare, vânzări, design, resursa umane sau management, au lucrat, în cadrul evenimentului „8 ore peste program pentru o cauză bună”, penru a rezolva șase teme punctuale propuse de organizații non-profit din Brașov. „În loc să cerem bani pentru cauzele pe care le susținem, am cerut brașovenilor să își doneze o seară, în care să pună la dispoziția beneficiarilor ce au mai valoros: experiența profesională”, au declarat organizatorii.

[scrollGallery id=202]

Cauzele selectate pentru ediția din acest an au fost ale Asociație Copii de Cristal (Comunicare eficientă și cu impact sociale asupra activităților asocieației), Fundația FAST – Centrul de zi (site pentru Centrul de zi pentru copii aflați în situații de risc), Clubul Sportiv Cumpără Responsabil (crearea unei noi identități), Carpathian MTB Trails (realizarea unui site care să prezinte traseele montane pentru cicliști), Fundația Casa Mea (Obținerea sprijinului pentru susținerea centrului de la Prejmer), Documentare 8 Hours overtime (documentarea evenimentului). Voluntarii care și-au oferit serviciile pentru a rezolva problemele asociațiilor, au fost selectați în baza preferințelor,  a locurilor disponibile și a abilităților, astfel încât să răspundă cât mai bine cerințelor organizațiilor.

La sfârșitul programului, care a depășit cu mult cele opt ore, toate asociațiile au primit schițele unor planuri ce pot fi impelmentate imediat.

Evenimentul a început la ora 18.00, iar treaba a fost terminată sâmbătă dimineața, după ce au fost prezentate cele șase proiecte. Noaptea, a fost un scurt concert de chitară, oferit de un membru al trupei Phoenix și de o tânără brașoveancă, iar voluntarii au beneficiat de masaj, oferit de KineticPlus și Academia de Masaj. De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul Restaurantului „La Ceaun”, Maripusc, SushiYa, Mado, Pizza Amore, a Ceainăriei Et Caetera, Mirodenya-Shop și SanoBar.

Partener media a fost brasovmetropolitan.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.