Un elev român a câștigat Campionatul mondial Microsoft Office Specialist 2017!

Reprezentantul României, Tiberiu Danciu, elev la Colegiului Național Grigore Moisil din București, a fost câștigat finala mondială Microsoft Office Specialist World Championship 2017 , care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Anaheim, California, SUA

În etapa mondială a concursului, Tiberiu Danciu (18 ani) a concurat la categoria Word 2013, fiind răsplătit cu trofeul și medalia competiției, cu un premiu în valoare de 7.000 USD și un Xbox One. La finala mondială a competiției au participat 167 de tineri din 62 de țări, cu vârste cuprinse între 13 și 22 de ani, înscriși într-o instituție de învățământ acreditată.

Ediția din 2017 a atras în jur de 1.100.000 de candidați unici din 140 de țări care și-au demonstrat competențele de utilizare a produselor Microsoft Office. Reprezentantul României s-a calificat la finala mondială în urma competiției naționale care a avut loc la  sediul Microsoft România din București, în data de 28 aprilie, obținând un scor perfect, de 1.000 din 1.000 de puncte și un timp de finalizare al examenului de 11 minute și 36 de secunde, din cele 60 de minute puse la dispoziție de organizatori, scrie http://stiintasitehnica.com/.

Microsoft Office Specialist World Championship (MOSWC) este o competiție globală organizată de Certiport, Inc. și sponsorizată de Microsoft, în cadrul căreia sunt testate competențele de utilizare a produselor Microsoft Office Word, Excel și PowerPoint ale elevilor și studenților din întreaga lume. Microsoft Office Specialist este una dintre cele mai de succes certificări IT din lume, fiind susținute la nivel global peste un milion de astfel de examene anual. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.