COD PORTOCALIU. Prima intervenție de deszăpezire a sezonului, la Brașov

Codul portocaliu de duminică a adus la Brașov și primele intervenții de deszăpezire pe drumurile publice. 
Potrivit administratorului public Mikoos Gantz, luni dimineață la primele ore a fost nevoie de intervenții de curățare pe DN 1 E, spre Poiana Brașov, și pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea. Ulterior s-au făcut verificări și pe pasaje dar și pe drumurile din Șchei, însă nu a fost nevoie de deszăpeziri. 

„Pe Drumul Poienii am intervenit între orele 4.00 – 4.30 în această dimineață cu patru autospeciale mici care au împrăștiat două tone de material antiderapant. În acest moment nu avem probleme cu stocurile. Avem 2.000 de tone de material antiderapant. În perioada următoare nu ne așteptăm la zăpezi semnificative dar suntem în continuare atenți, pentru combaterea eventualelor zone de polei care pot apărea”, a declarat Miklos Gantz. 

Actualul contract de deszăpezire în vigoare cu firmele Vectra Services și Eurstrada expiră pe data de 9 noiembrie 2017, iar o licitație pentru semnarea unui nou contract este în desfășurare. Până la atribuirea lui, va fi semnată o prelungire cu cele două firme care asigură acum acest serviciu, după o negociere directă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.