Primăria Brașov dă peste 200.000 de lei pentru a întreține timp de 6 luni parcarea nouă din Poiana Mică

Foto: Andrei Paul

Primăria Brașov va cheltui peste 200.000 de lei pentru a asigura, timp de șase luni, paza, curățenia și mentenanța parcării publice recent finalizate în Poiana Brașov. Deocamdată, parcarea nu a fost pusă în funcțiune însă ea va fi utilizată la momentul când se va deschide sezonul de schi din Poiana Brașov.

Potrivit anunțurilor postate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este vorba despre 3 contracte diferite, fiecare dintre ele pe o perioadă de 6 luni.

Contractul de servicii de curățenie pentru obiectivul de investiții Parcarea Publică Poiana Brașov este estimat la o valoare de 55.779,36 lei, într-un termen de 6 luni;

Contractul de servicii de pază și protecție pentru obiectivul de investiții Parcarea Publică Poiana Brașov este estimate la o valoare de 55.774,08 lei, într-un termen 6 luni.

Contractul de servicii de mentenanță pentru obiectivul de investiții Parcarea Publică Poiana Brașov este estimate la o valoare de 96.862,5 lei, pe 6 luni.

Pentru toate cele trei procedure anunțate în SEAP, data limită de depunere a ofertelor este 23 octombrie 2017.

Parcarea din Poiana Mică a fost finalizată în luna mai, printr-o investiție de 9.756.369 lei, finanțată 98% din fonduri europene prin POR 2007 – 2013.  Parcarea este situată vis-a-vis de Cabana Junilor, are o capacitate de 434 de locuri pe patru niveluri, locuri separate pentru mijloace de transport în comun și zone pentru biciclete. La deschiderea sezonului de schi, accesul turiştilor către staţiune se va putea face şi cu microbuze, care vor asigura accesul direct de la parcare, la principalele puncte de interes ale staţiunii.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.