Parcarea din Poiana de Jos, ignorată de turiști. Au fost ocupate maxim 160 de locuri di 434

Parcarea multietajată din Poiana de Jos, unde  turiştii pot lăsa mașinile pentru a scăpa de calvarul căutării unui loc  în stațiune, nu a avut mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă. Practic, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, în perioada 22 decembrie 2017 – 4 ianuarie 2018 numărul maxim de mașini aflate simultan în parcarea din Poiana de Jos a fost de 100, vârful fiind atins în perioada Crăciunului (25, 26 decembrie), când erau ocupate simultan aproximativ 160 de locuri. 
Parcarea din Poiana de Jos, cu o capacitate de 434 de locuri a fost construită cu bani europeni, lucrările fiind terminate în vara anului trecut, iar din 18 decembrie 2017 au ieșit pe traseu și  autobuzele de pe linia 60, care face legătura între această parcare şi Poiana Brașov (la telegondolă). 
Pentru o oră de staţionare în parcarea multietajată din Poiana de Jos, tariful este de 1,5 lei/oră, iar pentru biletul pe linia 60 costă 2 lei (o călătorie fiind valabilă 50 de minute). 
 

1 Comentariu

  1. La cat de prost e construita, doar atatea incap in mod civilizat.
    Daca trebuie sa dai jos toti pasagerii si sa o inghesui la 20 cm de stalp, iar soferul sa parcheze invers fata de masina vecina pentru a putea deschide usile soferilor, clar nu e respectat vreun standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.