Licitație nouă pentru ridicarea mașinilor parcate aiurea, după ce prima a fost un eșec

Având în vedere că străzile Brașovului au fost „invadate” de mașini parcate neregulamentar, iar amenzile nu au avut efect, edilii locali au încercat să rezolve problema prin ridicarea bizonilor.

 

Anul trecut, timp de mai multe luni s-a lucrat la un regulament privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, a fost pregătit caietul de sarcini, iar în 23 ianuarie 2018 Primăria a lansat licitația pentru concesionarea acestui serviciu. Conform anunțului postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), termenul de depunere a ofertelor a fost 2 martie 2018, dar nici o firmă nu s-a arătat interesată de acest contract.

„Având în vedere că nu a fost depusă nici o ofertă, procedura va fi reluată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. 

Potrivit documentației aferente licitație, timpul de intervenție în care trebuie ridicată o mașină a este de maxim este de 30 de minute.  

 Pentru ridicarea mașinilor parcate aiurea, Primăria Brașov are în plan semnarea unui  contract de concesiune cu durata de  5 ani, valoarea estimată totală fiind de 11.344.537  lei, fără TVA, însă plata redevenței de către concesionar se va face în funcție de numărul de mașini ridicate.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.