Spitalul municipal Săcele va avea și spitalizare continuă de la 1 mai. Unitatea medicală adaugă încă 3 specializări

De la 1 mai 2018 Spitalul municipal Săcele va funcționa 24 din 24, 7 zile din 7, după ce Primăria Săcele a primit aprobarea pe structură pentru spitalizare continuă. Până acum, unitatea medicală a funcționat doar pe spitalizare de zi, ambulator și gardă. „De la 1 mai vom avea medicină ambulatorie și pediatrie și continuăm cu spitalizare de zi pe Interne, Cardiologie, Pediatrie, Oftalmologie, Chirurgie generală, Obstetrică-Ginecologie, Radiologie, ORL, Endocrinologie și Ortopedie, ultimele trei fiind noi, de la 1 mai“, a declarat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

De asemenea, la Spitalul municipal Săcele există și o sală de mici intervenții chirurgicale și un cabinet de explorări cardiovasculare unde se fac spirometrie, ecografie și teste de efort. „În regim ambulatoriu funcționează și un cabinet de Radiologie. Am reușit de curând să acredităm echipamentul și va funcționa între 8.00 și 20.00“,  a mai spus Popa.

De la 1 mai, spitalul va avea 17 medici și 41 asistenți, infirmiere și personal auxiliar, însă pe viitor, după finalizarea dezvoltării spitalului, structura de personal va avea pe viitor în jur de 170 de persoane.

Potrivit primarului Virgil Popa, managerul Spitalului municipal Săcele are un salariu brut de 20.000 de lei, iar medicii au până la 17.000 de lei brut. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.