Camera de Gardă a Spitalului din Săcele va funcţiona cu program scurt. Nu are personal suficient

Începând cu 1 decembrie, programul Camerei de Gardă și cel al Camerei de Gardă Pediatrie va fi redus temporar, a anunţat conducerea Spitalului municipal Săcele. Decizia a fost luată în lipsa unui număr suficient de medici specializaţi pe medicina de urgenţă.

„Vă informam că, începând cu data de 01.12.2023, programul Camerei de Gardă Adulți și cel al Camerei de Gardă Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Săcele se reduce temporar din cauza lipsei medicilor cu specializare pentru medicina de urgență.

Unitatea medicală va continua scoaterea la concurs a posturilor de medici pentru camera de gardă, fie medici specialiști medicină de urgență, fie medici cu atestat în medicina de urgență.

Liniile de gardă de medicină internă și pediatrie existente vor funcționa în continuare ca să asigure permanența asistenței medicale specializate pentru pacienții internați.

Astfel, camera de gardă va fi deschisă în zilele lucrătoare în intervalul orar 08:00-15:00. În zilele libere (sâmbătă, duminică și în timpul sărbătorilor legale), precum și în intervalul orar 15:00-08:00, cele două camere de gardă vor fi închise”, a transmis conducerea Spitalului Municipal Săcele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.