O nouă avarie majoră lasă fără apă centrul vechi al Brașovului. Deocamdată, Compania Apa nu a identificat cauza

Azi la ora 18:40, la conducta ce alimentează  cu apă o parte  din străzile aflate în cartierul Schei s-a înregistrat un defect major, fapt ce a condus la sistarea furnizării serviciului pentru a limita eventuale pagube în zona respectivă, anunță Compania Apa.

Străzile afectate sunt: Dobrogeanu Gherea, Emil Garleanu, Pajistei, Retezat, Coastei C.Lacea, Bisericii Sf. Nicolae, Tibles, Ecaterina Varga, Vrancei, Mălăiești, Harghita, Petofi Sandor, Luca Arbore, Costiței, Curcanilor, Clăbucet, Anton Pann, Ciocârliei, Junilor, Podragu, Ghe. Sion.

La acest moment echipele de intervenţie lucrează pentru identificarea cauzei care a determinat această avarie. Abia după identificarea cauzelor Compania Apa va putea estima un interval rezonabil de timp în care va fi reluat serviciul de alimentare cu apă potabilă a străzilor afectate, se arată într-un comunicat al companiei.

La ora 20:30, angajații Companiei Apa încă mai căutau avaria. „Avem mobilizate utilajele şi echipele de muncitori şi materialele astfel încât să putem interveni în cel mai scurt timp, dar acest lucru îl vom putea face abia după ce vom identifica locul în care s-a produs avaria”, a declarat Sava

Compania Apa informează consumatorii din zonele afectate că asigură cisterne cu apă potabilă, la cerere (tel: 0268 926).

Săptămâna trecută o altă avarie a afectat alimentarea cu apă a Scheiului, aceasta find identificată pe strada Matei Basarab. Unii brașoveni susțin că și de această dată, avaria este tot în același loc. 

Ora 22:30, o echipă a Companiei Apa era mai sus de Hotel Excelsior de pe strada Matei Basarab, unde făceau săpături.  Pe respectiva străduță a asfaltul era deformat, chiar și pe porțiunile nesăpate.   

(Știre în curs de actualizare)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.