FOTO. Braşovenii, încă o zi de proteste în strada

Braşovenii protestează pentru a doua zi consecutiv cerand demisia Guvernului.

Update ora 21.40 –  numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 4.000. Au schimbat, de pe Calea București intrând pe strada Uranus, care este complet blocată.  

Update 21.00 – la intrarea pe Calea București, intre protestatari si locatarii unui bloc a fost un schimb de semne si scandari obscene. La Spitalul Judetean scandau “Vrem spitale, nu vrem catedrale”. 

Update 20.20 – numărul protetatarilor a ajuns la aproape 2.000. Pe B-dul 15 Noiembrie  mașinile mai pot circula pe o singura banda. Se scandează ” Nu se mai poate, vrem anticipate” și “Mulțumim diaspora”. Coloana se întinde pe aproape un kilometru.

Update 20.00 – aproximativ 1000 de oameni au plecat in mars de la Prefectura strigand “Ieşiți din casă dacă va pasă” şi “Nu vrem să fim conduşi de hoți”, “Nu stați la balcoane, că muriți de foame”. Traseul negociat cu forțele de ordine este pe Calea Bucureşti. Coloana se întinde pe câteva sute de metri, de la intersecția bld 15 Noiembrie, până la Prefectura.  Protestatarii scandează “București nu uita, Brasovu-i de partea ta”, “Demisia”. Mașinile trec pe lângă coloana salutand protestatarii.  

Ora 19.30. Jandarmeria este huiduita.  Liderii negociază traseul cu forțele de ordine.  Unii dintre lideri au luat cuvântul și a făcut apel ca oamenii sa evite violenta. Au scandat “Fără violenta”.  Protestatarii pornesc în marș pe Calea București.  

bdr

La ora19.00 aproximativ 350 de oameni se aflau în fața Prefecturii Braşov scandand “Dragnea nu uita, Romania nu te vrea”, “PSD ciuma roşie” si “Jos Guvernul”. Deocamdata protestul se desfăşoară paşnic deşi primele scandări ale manifestanților au fost impotriva jandarmilor: “Jandarmeria apăra hoția” şi “Ati băgat oamenii în spital”.

Știre în curs de actualizare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.