Brașovean amendat pentru mesaje anti-PSD scrise în alte locuri decât „panourile speciale de afișaj”

Pe lângă urările de „La mulți ani!”, unul dintre activiștii brașoveni, Valentin Toader, a primit și un cadou inedit: o amendă de la Poliția Locală Brașov, pentru mesajele anti-PSD scrise pe străzile Brașovului în 16 iulie 2018.   

„La data și ora mai sus menționată a fost depistat persoana mai sus menționată în timp ce scria cu cretă pe asfalt în zona stației RAT Maternitate mesaje anti-electorale”, se arată în procesul verbal primit de Toader. El a fost amendat cu suma de 500 de lei, pentru încălcarea mai multor articole dintr-o hotărâre de Consiliu Local. Printre altele, el a fost sancționat pentru a încălcat prevederea potrivit căreia „este interzisă lipirea, expunerea de afișe sau anunțuri în alte locuri decât panourile speciale de afișaj”.  

 „Dacă până azi am crezut că Poliția Locală doar duce lipsă de personal, după întâlnirea cu polițiștii locali în 17 Iulie (întâmplare demnă de un episod din Las Fierbinți) și procesul-verbal primit astăzi pot spune doar că Poliția Locală Brașov duce. în primul rând lipsă de competență și profesionalism. Abia aștept să îi întâlnesc în instanță.  Procesul-verbal conține o serie de informații false, eronate”, a scris brașoveanul pe  pagina personală de Facebook. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.