Trafic blocat între Făgăraș și Șona din cauza unui accident grav. SMURD și Ambulanța intervin pentru salvarea victimelor

Echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au fost solicitate în această dimineață pentru a interveni în cazul unui accident care s-a produs între. Potrivit reprezentanților ISU Brasov, în accident sunt implicate două autoturism, iar două victime încarcerate, una fiind inconștientă.

„Intervine Detașamentul Făgăraș cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj SAJ, cu medic“, a declarat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt ISU Brașov.

„Un barbat de aproximativ 35 – 40 ani, din Brasov, care a condus un microbuz pe DJ 104 J, dinspre Făgăraș spre localitatea Șona, la km 5 + 500 m, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 38 ani din Șona. În urma impactului a rezultat vătămarea șoferului microbuzului care este resuscitat de personalul medical la această oră (9.20 n.n), a conducătorului al celuilalt vehicul și a unui pasager de 20 ani, tot din Șona din mașina condusă de acesta. Traficul este blocat“, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brasov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.