Trei oferte pentru salubrizarea şi deszăpezirea Braşovului în următorii 4 ani. Contractul ajunge până la 176 de milioane lei fără TVA

Trei oferte concurează pentru serviciile salubrizare şi de deszăpezirea municipiului Braşov, pe următorii 4 ani. Miercuri a fost termenul limită de depunere a ofertelor, şi deşi iniţial au fost 10 firme care s-au arătat interesate de acest contract, solicitând date, în final au fost întregistrate doar 3 oferte, din partea unei firme din Braşov, a unei asocieri de firme din Braşov
şi Bucureşti şi a unei asocieri de firme din Bucureşti şi Spania

Licitaţia pentru atribuirea contractului de salubrizare şi deszăpezire a Braşovului a fost lansată în luna iulie, după cinci luni în care a fost suspendată din cauza unor contestaţii.

Conform documentaţiei aferente licitaţiei, Serviciile de salubrizare şi deszapezire pe domeniul public vor fi contractate la pachet. Valoarea totala estimată a contractului este cuprinsa între 44,047 milioane lei şi 176,191 milioane lei, fără TVA, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut. 

Contractul este împărţit pe două loturi, care corespund cu două sectoare din oraş. Primul lot cuprinde cartierele Noua, Astra, Scriitorilor, Răcădău, Centru, Şchei şi Poiana Braşov, iar cel de-al doilea, cartierele Timiş-Triaj, Craiter, Gării, Tractorul, Bartolomeu, Stupini, Braşovul Vechi, Florilor. Delimitarea celor două sectoare va fi făcută de străzile Zizinului, Toamnei, Mihail Kogălniceanu, Iuliu Maniu, Nicolae Iorga, Lungă, Şirul Livezii. 

În urma acestei proceduri se va încheia un acord-cadru, pe o perioadă de 4 ani, pentru asigurarea serviciilor de salubrizare şi deszăpezire, respectiv: servicii de maturat, spalat, stropit, întretinere a cailor publice si cosit, greblat si întreţinerea curateniei în zonele verzi, precum şi combaterea înzăpezirii, combaterea poleiului, activităţi de deszăpezire, de îndepărtare a zăpezii, de prevenire a înzăpezirii şi de prevenire a producerii poleiului. Acordul-cadru se va încheia cu maxim 4 operatori economici.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.