FOTO. Paradă impresionantă la Brașov, de Ziua Pompierilor

Anul acesta, pompierii brașoveni și-au serbat ziua în centrul Brașovului, pe Bulevardul Eroilor. La ceremonie au asistat peste 100 de brașoveni curioşi să vadă cum arată cei care îşi riscă viaţa mai des decît oamenii obişnuiţi, iar pompierii nu au dezamăgit. Au scos în stradă autospecialele care nu erau în misiune şi le-au prezentat celor care au vrut să vadă mai de aproape cum arată aceste maşini.
De asemenea, tot cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a făcut şi câteva înaintări în grad. Este vorba despre un ofițer și 7 subofițeri, înaintaţi în grad azi, în prezenţa prefectului Marian Rasaliu şi a şefilor ISU. Alte cinci persoane au primit diplome de onoare din partea unei publicații online a pompierilor. Printre cei decorați a fost și un ofițer de la Făgăraș.

La paradă au participat și serviciile pentru situații de urgență ale unor companii private, dar și cele voluntare din județul Brașov.

 Cei 170 de ani de istorie a Pompierilor au fost marcaţi ieri printr-un ceremonial militar şi religios, la care au participat oficialităţi judeţene şi locale, şefi de instituţii, cadre militare active şi în rezervă, pompierii ai serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, medici şi asistenţi Unităţii de  Primiri Urgenţe Braşovi. Activităţile s-au încheiat cu un moment solemn dedicat eroilor pompieri printr-o depunere de coroane la troiţa din curtea inspectoratului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.