Un băiețel din Șercăița, intrat în comă, a depășit momentul critic cu sprijinul a sute de oameni care au donat sânge la Centrul de Transfuzii Brașov

Un băiețel de 10 ani din satul Șercăița, bolnav de meningită a reușit să treacă momentul critic și și-a revenit din comă, în urma unei mobilizări extraordinare a oamenilor, care au răspuns apelului făcut de familie și au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine de la Brașov.  Sute de oameni au donat în ultima săptămână pentru băiețelul din Șercăița, printre donatori aflându-se și jandarmi. 

Băiețelul, internat la Spitalul Clinic de Copii din Brașov, intrase în comă, iar medicii erau sceptici în ceea ce privește o evoluție bună a bolii. În transfuziilor primite, Iulian Fâciu a ieșit din comă vineri dimineața, iar acum urmează tratamentul spre vindecarea completă.

„Vreau să mulțumim tuturor celor care au răspuns la apelul nostru disperat. Au fost foarte mulți oameni din sat, din toată Țara Făgărașului, din Brașov, inclusiv de la Jandarmerie, care au donat sânge“, a spus unchiul băiatului, citat de făgărasultau.ro. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.