Lucrarea care a provocat incendiul major la conducta de gaz din Perșani era neautorizată. 30 de clienți din zonă au rămas fără alimentare cu gaz metan

Incendiul de la conducta de gaz de pe strada Principală din Perșani a fost provocat de intervenție care s-a făcut fără nicio autorizație, a precizat Distrigaz Sud. Incendiul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16.00, o persoană suferind arsuri la mâini și la față. Pompierii de la Făgăraș au intervenit cu patru autostpectale pentru stingerea incendiului de la conducta de gaze. Mai mulți localnici din Perșani au rămas fără alimentare cu gaze în urma acestui incident, iar distribuitorul anunță că va încerca să reia alimentarea azi, după prânz. 

„Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind incidentul produs astăzi, 17 noiembrie, la ora 16.00, în Loc. Persani, Str. Principală, nr. 56, Jud. Brașov.  În urma unei intervenții neautorizate efectuată asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale s-a produs un incendiu. Din cauza acestui incident, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, începând cu ora 18:40 (în ziua de sâmbătă, n.n), în zona adiacentă adresei sus menționate. Ca urmare a acestei situații au fost afectați circa 30 de clienți casnici și non-casnici din zona respectivă. 
Echipele companiei fac toate demersurile necesare pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați mâine, 18 noiembrie, în jurul orelor 13.00. După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. 

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281“, se arată într-un comunicat de presă al Distrigaz Sud Reţele. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.