Primăria Brașov a stabilit cine va vinde produse la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului

Primăria Brașov a stabilit lista comercianților și producătorilor care urmează să vândă produse la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului. Dintre cele 72 de dosare au fost aprobate 40. Pentru comercializarea băuturilor calde au fost depuse 17  cereri din care au fost admise 4. Pentru produsele de artizanat au fost depuse 16 dosare, dintre care 15 au fost admise. Pentru produse alimentare au fost depuse 39 de cereri, dintre care au fost admise 21. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a anunțat că dintre cei 15 vânzători de produse artizanale declarați admiși, 8 sunt din municipiu Brașov, unul din județul Brașov și șase din alte județe. În ceea ce privește produsele alimentare, dintre cei 21 de vânzători admiși, 12 sunt din municipiul Brașov, 5 din județul Brașov și 4 din alte județe. De asemenea, dintre cei 4 comercianți de băuturi calde, 3 sunt din municipiul Brașov și unul din județ.

Târgul de Crăciun se va deschide în 1 decembrie și va fi închis în 14 ianuarie 2019. În acest an la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului vor fi 41 de căsuțe pentru comercianți și producători, dintre care una va fi ocupată de Primăria Nurnberg. 

Lista firmelor admise: 

Clasament produse alimentare

Clasament produse artizanat 

Clasament băuturi calde 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.