Weekendul anarhiei pe domeniul schiabil din Poiana Braşov

Foto: Salvamont Poiana Brasov
Primul week-end din noul sezon de schi din Poiana Braşov nu a fost lipsit de incidente. Pe lângă persoana care a necesitat intervenţia Ambulanţei, reprezentanţii Primăriei Braşov au anunţat că au fost şi alte probleme.
 
Astfel, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a declarat că au fost turiști care sa dădeau cu sanile pe pârtia Bradul. „Politia Locală Braşov a intervenit rapid, pentru a evita accidentele. Singura zonă pentru săniuş este cea amenajată în acest sens”, a precizat Toarcea. 
 
Aceasta nu a fost singura problemă, reprezentantul Pimăriei Braşov anunţând că în noaptea de duminică spre luni, la ora 3.00, s-a primit un apel că o persoană își parcase mașina aproape de pârtia Lupului, într-o zonă interzisă. „Vehiculul nu a mai putut urca spre drumul de acces din spatele Centrului Olimpic, deoarece zona de coborâre dintre Pârtia Stadionului și capătul inferior al pârtiei Lupului, înghețase”. 
 
În data de 8 decembrie, la turnichetele instalaţiilor de tranport pe cablu au fost înregistrate 8.900 de trecerim iar în 9 decembrie – 6.000 de treceri.  weekend:  A fost un singur accident ce a necesitat intervenția salavarii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.