Un arbore din Tractorul a căzut peste o mașină. Copacul era marcat ca fiind periculos, dar autoritățile nu ajunseseră încă să îl taie

foto: Info Trafic

Un cetățean care a parcat lângă un coac de lângă un loc de joacă de pe strada Turnului din Tractorul s-a trezit cu mașina avariată, după ce un copac a fost doborât de vânt. În cădere, crengile au atins alte trei mașini. Incidentul s-a produs miercuri. 



 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, arborele care a căzut se afla pe lista celor identificați de Regia Publică Locală a Pădurilor „Kronstadt“ și de specialiștii primăriei, ca fiind unul cu risc mare de a cădea și urma să fie tăiat.

Din fericire, în urma indicentului din Tractorul nu s-au înregistrat victime, o singură persoană care a primit îngrijiri la fața locului, refuzând să meargă la spital. 



Acum, rămâne de văzut cine va plăti pagubele, respectiv firma de asigurare, dacă proprietarul maşinii avea încheiată o poliţă de tip CASCO,  sau Primăria Braşov, dacă deţinătorul autovehicului se va îndrepta împotriva autorității. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.