Primele 10 platforme subterane de gunoi din Brașov, montate anul acesta

Promis de mai mulți ani, programul de modernizare a platformelor de gunoi va fi demarat anul acesta. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea,  anul acesta ar urma să se amenajeze 50 de platforme de gunoi, dintre care 10 subterane și 40 supraterane, iar investiția este estimată la un milion de euro. 
 „Serviciul Urmărire Contracte Salubrizare şi Deszăpezire din cadrul Primăriei Braşov a pregătit documentaţia prin care solicită alocarea de la bugetul local a banilor necesari amenajării platformelor. Acesta reprezintă un proiect pilot, ce va fi extins apoi la nivelul întregului municipiu de-a lungul mai multor ani, a explicat Sorin Torcea. 
Totodată, serviciul amintit pregătește și  strategia de contractare a lucrărilor. „Este luată în calcul posibilitatea încheierii unui acord-cadru pe patru ani, ceea ce ar permite ca în fiecare an să se încheie contracte subsecvente. Este și varianta ca în fiecare an să se desfăşoare câte o licitaţie, dar ar putea apărea probleme cu contestațiile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.