Ultimele 16 autobuze mici marca Menarini au intrat în trafic, la Brașov. Până la sfârșitul lunii aprilie va fi livrată toată comanda de 105 autobuze noi

De azi au în trafic și ultimele 16 autobuze din lotul de autobuze de 10,6 metri lungime, astfel că din totalul de 105 autobuze, în acest moment pe liniile de transport RATBV circulă 35 de autobuze noi. Dintre acestea, care 30 au lungimea de 10,6 metri și cinci au lungimea de 12 metri. 

În următoarele săptămâni vor ajunge alte 15 autobuze cu lungimea de 12 metri, iar până la sfârșitul lunii aprilie, tot lotul de 105 autobuze va trebui să fie livrat către RATBV. Astfel, din luna mai, în municipiul Brașov vor circula 30 de autobuze cu lungimea de 10,6 metri, 35 cu lungimea de 12 metri și 30 cu lungimea de 18 metri.  

„Din această dimineață (ieri dimineață, n.r) au intrat în trafic încă 16 autobuze noi, care vor asigura condiții mai bune de transport brașovenilor. Am cerut societății de transport ca aceste autobuze să fie introduse pe rutele pe care s-au constatat probleme în ceea ce privește condițiile oferite călătorilor, dar și pe acele rute unde au existat sesizări privind poluarea pe care mijloacele de transport în comun o produc. Nu mai vreau să fim în situația în care, în centrul istoric, o zonă protejată, să circule autobuze care lasă în urmă o dâră de fum. Pe lângă poluare, aceste situații aduc atingere și imaginii orașului nostru în ochii turiștilor”, a precizat primarul George Scripcaru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.