FOTO. Gard ilegal de pe strada Matei Basarab din Brașov, pus la pământ de vijelia de joi seara

Foto: Poliția Locală Brașov

Un gard improvizat cu ajutorul căruia un constructor încerca să își delimiteze șantierul de pe str. Matei Basarab s-a prăbușit în timpul vijeliei de joi seara.



Potrivit reprezentanților Poliției Locale Brașov,  șantierul era monitorizat de lucrătorii Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, având în vedere că lucrările realizate nu respectau autorizația de construire. 

„Colegii de la  Biroul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, formulaseră deja plângere penală, din cauză că nu a fost respectată autorizația de construire, astfel că supravegherea era efectuată cu scopul de a se asigura că nu se mai lucrează pe șantier, până la soluționarea plângerii penale”,  a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru. 

Aceasta a mai afirmat că „șefului de șantier i s-a pus în vedere să își asigure urgent lucrarea pentru a limita la maximum riscul de producere a vreunui accident, motiv pentru care constructorul se va apuca de consolidare a zonei afectate. De asemenea, polițiștii locali au dispus și aducerea terenului la starea inițială”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.