2.500 de „spartani” din 20 de țări își vor testa limitele în Poiana Brașov. În acest weeend se desfășoară a doua ediție a Spartan Race  

Sâmbătă și duminică, 3-4 august, Poiana Brașov este gazda celei mai importante curse cu obstacole din lume, Spartan Race, etapa din România. La cursa vor participa mai mult de  2.500 de sportivi din peste 20 de țări.Ca și anul trecut, competiția din Brașov este una dintre cele patru competiții din zona central-europeană din categoria Spartan Trifecta Weekend, ce permite sportivilor să participe la toate cele trei curse, Sprint, Super și Beast, iar în felul acesta să primească recunoașterea maximă a capacității de a își depăși limitele.

Aflată la ediția a doua, după ce în anul 2018 au fost aproape 2.600 de participanți, ediția din acest an aduce participanții străini din țările UE, dar de pe alte continente, cum ar fi  Statele Unite, Israel, Rusia, Turcia, Ucraina, Armenia,  Oman, Kuweit, Emiratele Arabe Unite.

Organizatorii competiției au precizat că, față de anul trecut, când majoritatea participanților erau străini, anul acesta mai mult de 50%  sunt din România. Amenajarea traseului pentru cele două curse de sâmbătă este finalizată.Competitorii vor alerga și pe traseele marcate din Masivul Postăvarul, iar organizatorii fac apel la turiști să le acorde prioritate participanților la Spartan Race.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.