Problema contractului pentru terminalul Aeroportului Brașov, rezolvată de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor. Consiliul Județean semnează astăzi cu firma care a pierdut inițial licitația

Consiliul Județean Brașov semnează azi contractul pentru proiectarea și execuția terminalului aeroportului de la Ghimbav. 


 

Consiliul National de Soluționare a contestațiilor a emis decizia prin care validează câștigătorul stabilit de consiliul județean, după a doua evaluare a ofertelor, solicitată tot de instituția națională. 

Licitaţia pentru proiectarea şi construcţia terminalului aeroportului a fost lansată la finalul anului trecut, iar în 16 mai 2019 a fost stabilită oferta câştigătoare, depusă de SC Construcţii SA Sibiu, însă ofertantul clasat pe locul al doilea, respectiv Asocierea Bog’Art SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA a contestat rezultatul.


   

CNSC a decis reevaluarea dosarelor, iar după reanalizarea dosarelor a desemnată câştigătoare oferta depusă de Asocierea Bog’Art SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA. SC Construcţii SA a contestat în instanţă decizia CNSC privind reevaluarea ofertelor şi, după trei amânări, Curtea de Apel Braşov a emis o decizie favorabilă administraţiei judeţene.
 
Pe lângă acţiunea în instanţă, SC Construcţii SA a solicitat CNSC anuleze rezultatul reevaluării ofertelor, iar ieri consiliul a emis o decizie prin care a respins contestaţia firmei sibiene.     

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.