Brașovenii au dat peste 72.000 de semnături de susținere pentru candidatura lui Iohannis. Adrian Oprică: „Brașovul a demonstrat, din nou, că este de dreapta“

Județul Brașov va susține candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale cu peste 72.400 de semnături adunate până la începutul acestei săptămâni. Numărul asumat de PNL Brașov la începutul perioadei de strângere a semnăturilor a fost de 67.000. 



Potrivit președintelui organizației municipale PNL Brașov, Adrian Oprică, peste jumătate dintre semnături provin de la cetățeni din municipiul Brașov, fiind adunate atât la corturile amplasate în centrul orașului sau în cartiere, cât şi direct de la cetățenii care au venit la sediul din strada Lungă sau la birourile locale. 

„Mă bucur că, o dată în plus, Brașovul s-a dovedit a fi un județ de dreapta și că oamenii s-au mobilizat admirabil, într-un timp atât de scurt, arărtându-şi  susținerea pentru ca președintele României, Klaus Iohannis, să poată candida pentru un nou mandat. Avem încredere că și la alegerile din luna noiembrie, brașovenii și românii, în general, vor arăta aceeași susținere, conștientizând că votul acordat Partidului Național Liberal reprezintă cea mai înțeleaptă decizie pentru o Românie normală“, a declarat președintele organizației municipale PNL Brașov, Adrian Oprică. 



Liderul Organizației Municipale a mulţumit braşovenilor pentru votul de încredere dat încă o dată Partidului Naţional Liberal: „Le mulţumim tuturor celor care au venit în aceste zile la noi, la corturi, la birourile din cartiere sau direct la sediu, pentru a-şi arăta susţinerea. Asta ne motivează şi ne obligă să facem totul pentru a nu-i dezamăgi. Pentru o Românie aşa cum ne-o dorim cu toţii, avem nevoie să rămânem împreună şi să mişcăm lucrurile în direcţia corectă pentru ca această ţară să aibă o şansă reală de dezvoltare”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.