FOTO. PNL Brașov a ieșit la curățenie: „Puterea exemplului este cea mai bună cale pentru a trezi spiritul civic“

Organizaţia Municipală PNL Braşov s-a ţinut de promisiunea făcută braşovenilor din zona Spicului din cartierul Bartolomeu, care au depus mai multe sesizări la Primărie legat de mizeria de pe acele terenuri. Sâmbătă dimineaţă, membrii PNL s-au aflat în zonă, unde au adunat gunoaie de pe mai bine de 10.000 de metri pătraţi de teren. 

Preşedintele Organizaţiei Municipale Braşov, Adrian Oprică a declarat că este mândru de echipa pe care o conduce, care a răspuns pozitiv la acţiunea de voluntariat, singura cale posibilă pentru ca terenul din zonă să poată fi curăţat.

„Aşa cum se ştie, terenul din zonă are la acest moment o situaţie juridică neclară, fiind un litigiu între părţi, motiv pentru care Primăria nu putea interveni pentru a face curăţenie în acea zonă. În aceste condiţii aveam doar varianta unei acţiuni de voluntariat pe care am iniţiat-o şi la care membrii PNL au răspuns prezent. Mai bine de două ore am umplut saci cu gunoaie, lăsând în urmă un teren curat pentru locuitorii din zonă”, a spus Adrian Oprică. 

Liderul Organizaţiei Municipale PNL a mai subliniat importanţa iniţierii unor astfel de acţiuni, care înainte de toate, nu fac altceva decât să reînvie spiritul civic în oameni:

„Cred cu convingere că puterea exemplului reprezintă cea mai bună cale pentru a trezi spiritul civic şi implicit de a face lucruri frumoase. S-a văzut astăzi, că dacă noi am făcut un pas către oameni, şi ei ni s-au alăturat. Trebuie să înţelegem că nici unii şi nici alții nu putem reuşi singuri şi că împreună chiar putem mişca lucrurile în direcţia pe care ne-o dorim. Din acest motiv, astfel de acţiuni trebuie repetate şi în alte zone. Avem cu adevărat un Braşov frumos, pe care avem cu toţii obligaţia să îl menţinem curat”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.