Sebastian Rusu, noul președinte al Organizației Municipale Brașov a PNL. El a preluat conducerea filialei de la Adrian Veștea

După ce la începutul lunii Adrian Oprică a fost înlăturat de la conducerea Organizației Municipale Brașov a PNL, prin dizolvarea conducerii, iar coordonarea  organizației a fost preluată temporar de Adrian Veștea, din 15 octombrie, liberalii din municipiul reședință de județ au un noul lider provizoriu. 

Astfel, potrivit anunțului președintelui PNL Brașov, Adrian Veștea, în urma ședinței desfășurate joi, președinte interimar al Organizației Municipale Brașov a PNL a fost numit Sebastian Rusu.

„Sebastian Rusu este o persoană implicată în organizația municipală și este agreat de colegi. Am toată convingerea că va face astfel încât, împreună cu ceilalți președinți din cele 58 de localități, să aducem județului mai mult progres și să fim mai eficienți în administrația publică”, a declarat Adrian Veștea.

Reamintim că la începutul lunii, președintele PNL Brașov a dizolvat birourile permanente ale filialelor în care PNL nu a obținut la alegerile locale mai mult de 37 % (scorul partidului la nivelul județului) au fost dizolvate. În municipiul Brașov, pentru Consiliul Local PNL a obținut 31,77% din voturi, iar pentru Consiliul Județean – 34,72% din voturi.

1 Trackback / Pingback

  1. Sebastian Rusu, noul președinte al Organizației Municipale Brașov a PNL. El a preluat conducerea filialei de la Adrian Veștea - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.