De săptămâna viitoare, locuitorii din Dacia și Viscri vor merge la Rupea cu autobuzul

După aproape 25 de ani, locuitorii satului Viscri vor putea beneficia, de servicii de transport rutier județean, spre și dinspre orașul Rupea, începând de săptămâna viitoare.

Acest lucru a devenit posibil odată cu includerea și aprobarea de către Consiliul Județean Brașov a traseului Viscri – Dacia – Rupea în cadrul Programului Județean de Transport Public de Persoane, prin curse regulate 2014-2019 și a finalizării procedurii de atribuire electronică a operatorului de transport. 

Serviciile de transport pe traseul Viscri – Dacia –Rupea vor fi asigurate de SC TRANSBUS SA, care a fost desemnat câștigător, în urma atribuirii electronice și care a primit licența de traseu eliberată de Autoritatea Rutieră Română.

Operatorul de transport va asigura curse regulate în zilele de luni până duminică, inclusiv, pe ruta Viscri – Dacia –Rupea, cu plecare la ora 7.30 dimineața din Viscri și întoarcere la ora 14.30 din Rupea. 

 „Ne bucurăm că odată cu deschiderea anului școlar am reușit să le oferim copiilor și locuitorilor satelor Viscri și Dacia posibilitatea unui transport rutier, în condiții decente. Sunt locuitori care au un loc de muncă în Rupea și sunt nevoiți să facă zilnic naveta, copii frecventează cursurile unor unități de învățământ din orașul Rupea, persoane care beneficiază de servicii medicale ale spitalului orășenesc și, nu în ultimul rând, cei proveniți din aceste localități și care își vizitează rudele. În funcție de necesitățile și solicitările locuitorilor din aceste zone, vom analiza și posibilitatea modificării orarului de circulație, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian- Veștea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.