VIDEO. Consiliul de Administrație al TVR a aprobat organizarea ediției 2020 a „Cerbului de Aur“. Primarul Scripcaru ar vrea, dar cu cât mai puțini bani de la Brașov

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat, în unanimitate, organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur, sub rezerva aprobării bugetului evenimentului prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SRTv pentru anul următor, se arată într-un comunicat de presă al televiziunii publice. 

„Cerbul de Aur – cel mai mare festival concurs internaţional de muzică din România, dar şi din această zonă a Europei – este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele şi transmisiunile live produse exclusiv de televiziunea publică cu acest prilej adunând un număr mare de spectatori şi telespectatori. Următoarea ediţie a Festivalului International Cerbul de Aur va fi una aniversară, a XX-a, având potenţialul de a consolida acest brand de televiziune şi de a-i confirma valoarea şi longevitatea“, se arată în comunicatul transmis de TVR. 

Întrebat despre organizarea unei noi ediții a festivalului, primarul George Scripcaru a spua azi că a fost sunat de directorul TVR în legătură cu acest subiect și că este bine să stie din timp despre ediția de anul viitor, pentru a se putea face planul de bugetare și celelalte pregătiri. George Scripcaru spune insă că și ar dori să dea cât mai puțini bani pentru organizare sau chiar deloc. 

Televiziunea Română a reluat Festivalul Cerbul de Aur în urmă cu doi ani, alături de partenerii săi:  Primăria Municipiului Braşov; Consiliul Judeţean Braşov; Instituţia Prefectului Judeţul Braşov; Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale – cofinananţator al evenimentului; Societatea Română de Radiodifuziune şi TVR Moldova – coproducători. 

La ediția din 2018, reluată după o perioadă de pauză, Curtea de Conturi a identificat unele neclarități în cheltuirea banului public. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.