Victorie muncită pentru Corona în meciul cu AHCM Slobozia

Handbalistele Coronei au câştigat cu 26-23 (14-12) meciul jucat miercuri seara, la Braşov cu AHCM Slobozia. Partida a fost echilibrată pe aproape tot parcursul, însă în ultimele minute, experienţa jucătoarelor Coronei şi-a spus cuvântul, echipa antrenată de Ion Crăciun şi Marius Novanc reuşind să îşi treacă în cont trei puncte extrem de importante în economia clasamentului.

Pentru Corona au marcat: Tîrcă 7, Gomes 6, Pavicevic 5, Ciuciulete 5, Bucur 2, Laslo 1.

 

Corona va juca duminică, de la ora 17.00, la Braşov, manşa retur cu Gloria Bistriţa din turul trei al Cupei EHF.

Declaraţii după meci:

Gheorghe Covaciu (antrenor Slobozia) – Noi suntem acum într-o fază destul de proastă, suntem la retrogradare dar am venit aici să jucăm acest meci până la capăt. Le felicit pe fete pentru determinarea pe care au avut-o 55 de minute dar apoi s-a văzut experienţa Coronei. Dacă dădeam gol la 23-22, putea fi alta soarta jocului dar asta este.Andreea Ivan (Slobozia) – Nu am gestionat aşa cum a trebuit finalul dar cu siguranţă, dacă am fi jucat mai bine finalul am fi obţinut un egal. Nu cred că ar fi fost posibilă o victorie aici, ţinând cont de valoarea lotului pe care îl are Braşovul şi locul pe care se află în acest moment în clasament, dar cu mai multă atenţie ne-am fi putut apropia de un egal. Ne-am pripit pe final, probabil nu avem nici suficientă încredere în noi, altfel am fi putut scoate un egal aici.

Ion Crăciun (antrenor Corona) – Suntem pe final de competiţie şi sper ca spectatorii să înţeleagă că ne-a fost greu să menţinem echipa şi grupul în formă sportivă la nivel înalt. Le-am atenţionat pe fete că Slobozia este o echipă care a progresat foarte mult, cu rezultate bune la Baia Mare, Buzău, Bistriţa, le-am spus că este o echipă care se ţine scai, dacă îi dai şansa. Dar noi am început bine, mobilizate, ne-am dus la patru goluri, parcă prea repede, după care… ne-am revenit, ca să ţinem tensiune în tribună. Că de ce să nu avem emoţii până la final?Pentru meciul de la Bistriţa însă, mă bazez pe faptul că fiecare jucătoare se gândeşte la oportunitatrea unică să poţi să intri în grupele Cupei EHF. O să încercăm să pregătim foarte bine jocul, să nu facem o supriză pentru că asta înseamnă că am muncit degeaba. Sunt convins că la Bistriţa fetele vor avea o altă atitudine în teren. Va reveni şi Eliza, pe ea nu am vrut să o forţez azi, pentru că a avut o răceală puternică.

Elaine Gomes (Corona Braşov) – Jocul a fost dificil pentru noi pentru că venim după o perioadă cu multe meciuri solicitante, dar important este că am învins. Am avut de a face cu o echipă din partea a doua a clasamentului dar chiar şi aşa, pentru că nu am avut cea mai bună zi a noastră, a trebuit să ne batem pentru aceste pucte. Important este că am reuşit până la urmă împreună, în echipă, şi că astfel devenim tot mai puternice pentru meciul de duminică. Suntem pregătite pentru Bistriţa.Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.