FOTO&VIDEO. Ferma educațională a animalelor salvate s-a deschis la Liberty Zărnești

Tre cai, cinci măgăruși, 10 capre, două oi, un porc, trei iepuri, patru găini și un cocoș, dar și o pereche de curcani mândri și-au găsit adăpost adăpost la Liberty Zărnești, cunoscut pentru sanctuarul de urși.

Aceasta este prima fermă educațională, unde păsările și animalele au fost aduse după ce au fost salvate din anumite situatii delicate, unele chiar de la sacrificare.



Aceast loc, denumit Hope Farm, are și un scop educațional, pentru că aici, copii pot vedea cum cresc animalele într-o mică fermă care a devenit casa lor, unde sunt îngrijite și hrănite.

Hope Farm se întinde pe o suprafață de 7.000 metri pătrați, în cadrul Sanctuarului de Urși Libearty. Ferma este complet separată de țarcurile urșilor și este înconjurată de un gard opac. Fiecare specie are o zonă de plimbare și adăpost.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, ferma va fi deschisă pentru vizitare în zilele de marți și sâmbătă. Întrucât pentru a ajunge la fermă turul se face prin Sanctuarul Libearty, condițiile de vizitare ale fermei sunt aceleași cu cele ale Sanctuarului, unde copiii sub cinci ani nu au acces.



Intrarea la Hope Farm va fi gratuită pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, iar studenții și adulții vor plăti o sumă modică de 15 lei, peste prețul biletului de intrare în Sanctuar.

Pentru vizita la fermă limita maximă este de 25 de persoane si biletele pot fi achiziționate online de pe www.millionsoffriends.org.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.