Marca FC Brașov a fost achiziționată de Primărie

Adunarea Generală a Creditorilor FC Braşov SA, societate aflată în faliment, a acceptat propunerea Primăriei Braşov ca marca şi însemnele legendarului club braşovean să intre în posesia Municipalităţii. Astăzi, consilierii locali au votat în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local ca numele, palmaresul, culorile, emblemele şi toate celelalte elemente care ţin de OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) vor trece în patrimoniul Primăriei.

„Proiect de hotărâre privind achiziţionarea de către Municipiul Braşov a mărcilor FOTBAL CLUB BRAŞOV S.A. înregistrate la OSIM sub număr de depozit M 2011 08622 respectiv sub număr de marcă 123248 şi M 2011 08625 respectiv sub număr de marcă 126751. Iniţiator: Primarul Municipiului Braşov. Lichidatorul FC Braşov, Gheorghe Floroi, a confirmat trecerea mărcii FC Braşov în patrimoniul Primăriei Braşov. 35.000 de lei este suma care va fi achitată de Municipalitate. „ Adunarea Generală a Creditorilor a fost de acord cu oferta Municipalităţii, astfel că marca va fi cesionată către Municipiul Braşov ca bun de utilitate publică“, a spus Floroi pentru Monitorul Expres.

 

Primarul a declarat că și a arătat interesul pentru marcă fin momentul în care a achiziționat unele bunuri ale clubului.

„Marca FC Brașov are o valoare simbolică, reprezentând tot ceea ce a însemnat fotbal de-a lungul mai multor ani și este normal ca Municipalitatea să o preia”, a declarat George Scripcaru.

Marca FC  Brașov a fost cedată pentru 35.000 de lei. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.