Accident cu o victimă, în care a fost implicat un autobuz al RATBV

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Hărmanului, în zona podului de la Triaj, în care a fost implicat un autobuz al operatorului de transport public RATBV SA. Este vorba despre o tamponare cu un autovehicul, rezultând în urma impactului o victimă, conștientă, care a fost preluată de Ambulanță. 



Din primele informații, în urma impactului a rezultat o victimă, care primește îngrijiri medicale la fața locului. La momentul coliziunii, în autobuz nu se aflau călători. Traficul este blocat pe o bandă”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției, un șofer în vârstă de 31 ani, care conducea un autoturism pe str. Hărmanului din mun. Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autobuzul. 



 

„În urma impactului a rezultat o victimă (conștientă), care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. La momentul coliziunii, în autobuz nu se aflau călători.  Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a declarat agentul Nadia Olaru, după efectuarea cercetării la locul accidentului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.