Ziua și incidentul rutier cu RATBV. Un autobuz a acroșat un autoturism pe bulevardul Victoriei

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc aseară pe B-dul. Victoriei din Braşov. În acest incident a fost implicat din nou un autobuz al operatorului de transport public din Brașov, RATBV.„Un conducător auto, care conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane a acroşat portiera deschisă a unui autoturism oprit şi a accidentat şoferul autoturismului, care intenţiona să coboare din autovehicul în momentul producerii evenimentului. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat să fie transportată la o unitate medicală”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Nadia Olaru.

Evenimentul rutier s-a produs în stația RATBV Rapid, unde, chiar dacă este interzisă staționarea (cu excepția mijloacelor de transport în comun), mulți șoferi își lasă mașinile pentru a merge la magazinul din zonă. 

Un incident cu pagube în care a fost inplicat un autobuz RATBV a avut loc și cu o seara înainte, in zona podului de la Triaj. 

3 Comentarii

  1. Am văzut astă-vară și eu cu ochii mei cum un alt șofer de autobuz de pe linia 16, i-a luat la milimetru ușa deshisă a unui nefericit taximetrist care oprise tot așa în stația de la Onix. Scopul e clar: ca să-i învețe minte să nu mai staționeze în locul destinat exclusiv RATB.

  2. Titlul si informație sunt total pe dos.
    Corect este așa:
    Un autoturism oprit neregulamentar in stația RATBV a carui sofer a deschis usa fara sa se asigure, a fost lovit de un autobuz.

  3. Când deschizi ușa trebuie sa te asiguri ca nu trece cineva pe langa tine .
    Nu este vinovat cel cu autibuzul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.