11 medalii pentru sportivii Coronei, la „Cupa Corona” la schi alpin

Schiorii clubului Corona Braşov au adus 11 medalii la „Cupa Corona” la schi alpin, competiţie care s-a desfăşurat zilele trecute în Poiana Braşov, în organizarea clubului Corona Braşov şi a Primăriei Municipiului Braşov. Sportivii antrenaţi de Emilian Focşăneanu, Bogdan Barbu şi Cristiana Ghişoi au câştigat patru medalii de aur, trei de argint şi patru de bronz, la categoriile U14, U16, U 18 şi U21.

Rezultatele schiorilor braşoveni în cele patru zile de competiţie au fost: la categoriile U18 şi U21, Diana Renţea (locul 1 la slalom, locul 2 la slalom uriaş); Szoke Hunor (locul 1 la slalom uriaş, locul 3 la slalom); Vlad Iordache (locul 2 slalom uriaş,  locul 3 la slalom), în vreme ce la U 14 şi U 16, Corona a obţinut următoarele rezultate prin: Ioana Corlățeanu – locul 1 slalom uriaş; Irina Ghiţoc – locul 1 slalom uriaş; Luca Dumitru – locul 2 slalom uriaş; Luca Drăghici – locul 3 slalom uriaş; Kovacs Egon – locul 3 slalom uriaş.

 

La finalul competiţiei, antrenorul coordonator al secţiei de schi de la Corona, Emilian Focşăneanu, a declarat că a fost un concurs bun şi speră ca la fel să fie pentru sportivii Coronei şi la FIS Children Trophy, competiţie care se desfăşoară în 12-13 februarie, tot în Poiana Braşov.

„Chiar pot spune că sunt mulţumit de felul în care am organizat şi neam prezentat la Cupa Corona, însă asta nu înseamnă că nu este loc şi de mai bine. Am avut parte de traseu bun şi sper ca cel puţin la fel de bine să mergem şi la FIS Children Trophy de săptămâna viitoare, însă suntem conştienţi că va fi o competiţie mai grea. Cu toate acestea, noi vom face tot ce putem pentru a ne prezenta cât mai bine şi pentru a aduce implicit şi rezultate bune Coronei şi Braşovului”, a spus Emilian Focşăneanu.


Corona Braşov va participa la FIS Children Trophy cu şapte sportivi: Irina Ghiţoc, Luca Dumitru, Ioana Corlăţeanu, Luca Dumitru, Alexandru Prunea, Kovacs Egon şi Andra Maroşan.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.