Pietoni loviți în zona unei treceri de pietoni de pe bulevardul Saturn

Doi pietoni au fost accidentați, în această seară pe bulevardul Saturn, în timp ce traversau strada.

Potrivit unor martori, accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni, în zona Gemenii, lângă magazinul Profi.Ambii pietoni sunt constienti. La față locului s-au deplasat două echipaje SMURD, iar polițiștii fac măsurători.

2 Comentarii

  1. Este trist. Eu am observat ca periodic traversele acelea, din proximitatea trecerilor de pietoni, care obliga conducătorii auto sa scadă viteza …..dispar, apoi apar,…apoi dispar, acolo pe Saturn.Toti bugetarii care răspund de siguranța circulației în Brașov trebuie dați afara și sa nu aibă dreptul nici măcar la pensie. Milițieni și angajați la primarii. Sunt doar niște netrebnici mediocrii.Mor oameni nevinovați din cauza unor nulități care au pensii speciale.Afaraaaaaaa!

    • Acele saritori dispar in timpul iernii. Asta din cauza ca in caz de ninsoare sunt distruse de lamele masinilor de dezapezire. Intodeauna in impactul pieton automobil nu exista un vinovat 100% in afara de cazurile cu alcool. In rest fiecare are cite o vina. Trebuie sa recunosti nesimtirea pietonilor cind traverseaza chiar pe trecerea de pietoni cum exista si nesimtirea unor conducatori auto. Si asta este din cauza lipsei de educatie si a faptului ca in principiu lor nu le suspenda nimeni permisul de conducere. Citi pieton traverseaza strada respectind regulile stipulate in decret. Cea mai buna solutie este semaforizarea tuturor trecerilor de pietoni daca nu macar a celor din zona de trafic intens cum este acel sens giratoriu de pe Saturn. Este adevarat ca sunt si multe aberatii in sistemul de semnalizare si organizare a traficului in Brasov. Chiar amplasarea trecerilor de pietoni imediat la iesirea din sensul giratoriu este o timpenie asa cum este facuta la noi. Intr-un sens giratoriu cu trafic intens nu exista nici o zona de stocare. Astfel trecerea unui pieton blocheaza intreg sensul in toate directiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.