31 de cazuri noi de infecție cu Coronavirus, iar bilanțul ajunge la 308 în România. Alte 31 de persoane au fost declarate vindecate

Conform raportului de la ora 13.00 transmis vineri de Grupul de Comunicarea Strategică, 31 de persoane au fost confirmate cu infecție cu COvid-19, în ultimele 24 de ore, iar alte 31 au fost declarate vindecate. Astfel, până acum, în România au fost confirmate 308 cazuri, 11 dintre pacienți fiind internați la ATI, în stare gravă. 

Noile confirmări vin din Timiș – 22, București – 8 și Iași -1. 

Nici de această dată, Grupul de comunicare strategică nu inclus în informare, jnformații despre noile cazuri. Nu a fost transmis public dacă noii pacienți provin din rândul persoanelor în carantină sau din rândul persoanelor care au intrat în contact cu pacienți confirmați cu infecție. Ceea ce a fost comunicat este doar că cele 31 de infecții noi s-au înregistrat la persoane cu vârste între 17 și 89 de ani. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt, în prezent, 4.044 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 45.432 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național au fost prelucrate 8.284 de teste, din care 40 în unități medicale private. Dintre acestea, 7.976 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.