Cinci pacienți cu CoVID au fost externați, până acum, la Brașov. La nivel național au fost confirmate 2.245 de cazuri de infecție și 220 de vindecări

Cinci pacienți infectați cu CoVID din Brașov sunt considerați vindecați și au fost externați până acum, de la izbucnirea epidemiei. Cei cinci, figurează astăzi în informarea de presă transmisă la ora 13.00 de către Grupul de Comunicare Strategică, după ce până ieri, când la nivel local Prefectura anunțase 4 externări, de la nivel național erau raportate zero cazuri vindecate. 

Potrivit buletinului de presă al GCS, până azi la ora 13.00  pe teritoriul României, au fost confirmate 2.245 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 220 au fost declarate vindecate și externate, respectiv 81 la București, 55 la Timiș, 20 la Iași, 16 la Caraș-Severin, 11 la Constanța ,10 la Prahova, 7 la Dolj, 5 la Brașov, 4 la Cluj, 4 la Galați, 2 la Bihor, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, 1 Argeș. 

Totodată, până acum,69 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu și Ialomița, au decedat.  De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 293 noi cazuri de îmbolnăvire.  

La ATI, în acest moment, sunt internați 62 depacienți, dintre care 36 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este deocamdată staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt11.576 depersoane. Alte 123.577 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 24.654 de teste.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.